New Step by Step Map For diş beyazlatma fiyat

Wiki Article



En kolay ve en etkili bitkisel diş beyazlatma yöntemlerinden biri olan ada çayı yaprağı, dişlerinizin sağlıklı bir şekilde beyazlamasını sağlar. Hazırladığınız ada çayı ile gargara yapabileceğiniz gibi elinizle ezdiğiniz ada çayı yapraklarını dişlerinize sürebilirsiniz.

Ancak mavi gri şeklinde bir renklenme meydana geldiğinde bu diş için beyazlama etkisini elde etmek biraz daha zordur. Nedeni ise lekelerin dişin daha derin tabakalarına ulaşmış olmasıdır.

Plazma Arc Gentle adlı ışıkla dişlere uygulama yapılmakta ve ortalama 7 defa ışık tedavisi uygulanmaktadır.

Doktorunuzu Seçin Birbirinden deneyimli doktor kadromuz ve farklı uzmanlık alanları ile sizi ağırlamaktan mutluluk duyacağız. World-wide-web sitemiz üzerinden doktorlarımızı inceleyebilir ve işlem yaptırmak istediğiniz diş hekiminizi seçebilirsiniz. 

Harç kıvamına gelene kadar karıştırdıktan sonra dişlerinizi ordinary bir şekilde fırçalayın. 2 – three dakika kadar dişlerde beklettikten sonra ağzınızı çalkalayarak diş beyazlatma devlet hastanesi temizleyin.

Sadece beyazlatma teknikleri mine tabakasında hafif bir yumuşamaya neden olabilir ancak bu etki geçicidir. Kısa zamanda ortadan kaybolduğu için dişin mine tabakasında kalıcı bir hasara yol açmadığını belirtebiliriz.

Diş beyazlatma hakkındaki daha fazla bilgiye, sıkça sorulan sorulara buradan göz atabilir kendi sorularınız varsa onları da iletebilirsiniz.

Profesyonel bir diş hekimi tarafından gerçekleştirilen klinik beyazlatma işlemi genellikle daha hızlı sonuç verir ve tek bir seansta tamamlanabilir.

Dişlerin beyazlığı estetik açıdan önem taşıdığı için işlem en hassas şekilde uygulanıyor. Sizler de hayalinizdeki parlak dişlere sahip olmak için bizlerle iletişim kurabilirsiniz.

Genetik olarak ya da anne karnında maruz kalınan etkenlerden dolayı dişler normalden daha koyu renkli olabilmektedirler.

Dişin alt kısmındaki açık kahverengi tabakayı gösteren ince diş minesine dentin advertisementı verilir.

Dişler dışsal veya içsel etkenler sebebiyle renklenmeye veya sararmalara maruz kalır. Bazı kişilerin de doğuştan gelen bir diş renklenmeleri vardır.

Bu yöntemin de içinde bulunduğu diş beyazlatma yöntemleri uzun yıllardır ağız ve diş sağlığı diş beyazlatma ücreti alanında uygulanan tedavilerdir.

Diş beyazlatma konusu, insanların her zaman merak ettiği bir konudur. Beyaz ve sağlıklı dişlere sahip olmak herkesin istediği bir şeydir.

Report this wiki page